ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.
*31 (0)6 21 89 85 16 eljo @ degalan . nl

Ruim 300 aanmeldingen.


EZ Community innovatie2.0 vindt nieuwe dimensie

Op 1 juli 2009 komt innovatief ondernemend Nederland bij elkaar in de Cabalerofabriek in Den Haag. Een Community of Talents, spontaan ontstaan vanuit social community LinkedIn, zal met deze dag een bijdrage leveren aan het versterken van het creatief, innovatief en ondernemend vermogen van Nederland. Zij zal aan het eind van de dag bouwstenen voor innovatiebeleid overhandigen aan De Directeur Generaal René Bergkamp, van het Ministerie van Economische Zaken.

Resultaat crowdsourcing
Dit is het voorlopige resultaat van de crowdsourcing actie van Minister van Economische Zaken, Van der Hoeven. Zij bracht innovators van bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties in beweging via LinkedIn ‘Innovatie 2.0’ (2000 leden) door ‘de markt’ te vragen welke overheidsmaatregelen nodig zijn om innovatief te kunnen ondernemen.

Nieuwe initiatieven door enthousiasme
Het enthousiasme op internet liep dusdanig uit de hand dat een aantal mensen uit de LinkedIn-groep besloot een nieuwe dimensie toe te voegen, en een congres te organiseren met innovators uit o.a. de food industry, het onderwijs, de overheid, duurzaamheid, de creatieve industrie, en de zorg. Ondernemende geestverwanten, gewend om door te gaan, óók in moeilijke tijden, zullen over hun sectorgrens heen, anderen inspireren, kritische vragen stellen en/of samenwerking zoeken.

Ook het Ministerie van Economische Zaken, Ondernemers, Kennisinstellingen, Stichting Food & Nutrition Delta, Foodlog, TDI, Innovatieconsultants, CE Delft, TNO, Octrooicentrum, Kennisambassadeur, SME, KLM en het onderwijs en vele anderen brengen hun innovatie vragen in.

Het wordt een dag voor oude en nieuwe economie, overheid, maatschappelijke organisaties en bedrijsleven. Het wordt een dag voor iedereen die gelooft in innovatie met ‘the crowd’ en dus openstaat voor samenwerking.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan niet meer. Maar via www.communityoftalents.nl., kun je nog steeds informatie vinden over deze bijeenkomst.

Share This