ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.
*31 (0)6 21 89 85 16 eljo @ degalan . nl

We zijn er druk mee; mensen oproepen om oranje prullaria terug te geven aan de supermarkten, bierbrouwers, drogisterijen en ander verstrekkers van milieuvervuilende eendags prullen. Opinionators zijn de actie gestart ReturnToSender. Ik ben ingegaan op hun vraag te zorgen dat oranje prullaria niet zomaar in de vuilniszak verdwijnen, maar terug worden gegeven. Ik twitter me suf, stel mijn garagehek beschikbaar voor oranjegadgets (die ik later aan de supermarkt teruggeef)

en heb de naschoolse opvang van mijn dochter gevraagd hier met de kinderen ook aan mee te doen. Het heeft het NOS journaal op 3 gehaald en de site van het Jeugdjournaal. En we zijn er nog niet klaar mee.

Share This