ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.
*31 (0)6 21 89 85 16 eljo @ degalan . nl

In no-time online

U bent in no-time online met een site die bij u, uw organisatie én uw klanten past. Het beslissingstraject in uw organisatie bepaalt hóe snel. Over het algemeen is het beslissingstraject bij een zzp-er korter dan in een internationale corporate onderneming.

Corporate en zzp

Omdat ik ruime ervaring heb als communicatie adviseur bij het (internationale) bedrijfsleven, de overheid en het MKB, begrijp ik uw business beter dan de gemiddelde webdesigner. Ik weet hoe het werkt in grote organisaties, wat van een interim bestuurder verwacht wordt en hoe hoofdkantoor en regionale kantoren zich tot elkaar verhouden. Voor complexe technische vraagstukken werk ik samen met technisch wizzkids.

Zef website bijhouden

U krijgt een complete website of webshop

  • het frame van een website,
  • relevante inhoud,
  • SEO vriendelijke content,
  • Adwords campagnes,
  • meertalig, indien gewenst,
  • sociale media integratie.

Zelf website bijhouden

Zodra de site online is, kunt u de website zelf bijhouden of de website te laten bijhouden. U krijgt van mij les. Daarna kunt u zelf teksten aanpassen, nieuwe beelden toevoegen, eventueel een agenda met uw activiteiten bijhouden of een blog schrijven.

Abonnement onderhoud website

Het is belangrijk de site up-to-date te houden, want een slecht onderhouden site werkt al snel niet meer. Daarom bied ik voor iedere site die ik maak een aantrekkelijk abonnement (€100,- per kwartaal). Dat is voor het basale technisch onderhoud van de site en een maandelijks vragenuurtje. U kunt een aanvullend abonnement afnemen voor het inhoudelijk bijhouden van uw site.

Online communicatie verbeteren

Zodra u een eigen site heeft die aantrekkelijk is voor uw bezoekers en voor Google, zult u méér willen halen uit uw online performance. U wilt mensen naar uw site trekken. Ik kan u adviseren hoe u uw online communicatie verbetert en hoe u dat versterkt met offline communicatie. U kunt dat communicatietraject zelf uitvoeren, maar u kunt dat ook bij mij uitbesteden.

[wp-portfolio groups="1,2"]

Share This