ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.
*31 (0)6 21 89 85 16 eljo @ degalan . nl

Interne en externe communicatie

Stop met top-down. Verbetert betrokkenheid, interne en externe communicatie en ondernemerschap in uw organisatie. De Galan is aanjager en stimuleert een prettige en doeltreffende samenwerking tussen managers en werknemers, tussen afdelingen en tussen klant en medewerker. Online en offline. En dat komt ten goede aan álle stakeholders. Uiteraard kunt u ook vragen om een nieuwe website/webshop.

Facilitator en programmaontwikkelaar interactieve bijeenkomsten

Zoekt u een aanjager die een programma kan ontwikkelen voor interactieve bijeenkomsten? Iemand die een open sfeer kan creëren en lastige vragen op charmante wijze adresseert? Iemand die geen last heeft van een te groot ego. Die groepen begeleidt in het Nederlands of Engels. Iemand die meedenkt over creatieve werkvormen? That’s me.

Social media intern en extern

Wilt u uw medewerkers begeleiden bij het gebruik van social media of wilt u social media intern inzetten, bijvoorbeeld bij een organisatieverandering? Heel zinvol, want uw organisatie verandert sneller met social media.

Social media dragen bij aan:

  1. innovatie
  2. signalen opvangen
  3. problemen oplossen
  4. issuemanagment
  5. kennisdeling
  6. klantrelaties
  7. draagvlak
  8. crowdsourcing
  9. co-creatie

Living the corporate story

U kunt bij Eljo de Galan ook terecht voor uw corporate story; een verhaal dat medewerkers en klanten inspireert. En hoe u dit verhaal tot onderwerp maakt in uw communicatietraject. Uw organisatieverhaal zichtbaar en bespreekbaar maken. Daar gaat het om. Living the story.

Ik gaf mijn verhaal ‘De Tangodanser’ uit in eigen beheer. Het gaat over een tangodanser die zijn favoriete hobby moeiteloos (…) vertaalt in zijn werk. Een fictief verhaal dat gaat over een manager en zijn medewerkers die elkaar niet begrijpen. De stijl is een beetje over-the-top, maar vooruit. Een inhoudelijk verhaal mag ook entertaining zijn.

Wilt u óók een verhaal waar facts and fiction een spannend organisatieverhaal vormen? Een verhaal waar werknemers en klanten over praten. Bel dan voor een afspraak. Een persoonlijk exemplaar van ‘De tangodanser’ neem ik voor u mee.

Programmaontwikkelaar voor interactieve bijeenkomsten
Sociale Media interne communicatie

Onafhankelijke, charmant kritische feedback

Wilt u onafhankelijk, charmant kritisch, openhartige gesprekken laten voeren met uw werknemers en klanten. Wilt u boven tafel krijgen hoe mensen het bedrijf ervaren, wat ze er aan doen om het beter te maken, wat relevant voor hen is, wat ze missen en wat ze geweldig vinden. Ik voer die gesprekken en werk dat uit in een communicatietraject dat u zelf gaat uitvoeren, omdat u daar uw mensen voor hebt. U kunt de uitvoering ook aan mij overlaten. Net wat u wilt.

Maak een frisse communicatie herstart

Share This