ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.
*31 (0)6 21 89 85 16 eljo @ degalan . nl

Telegraaf Sociale Innovatie
  • Twitter
  • https://nl.linkedin.com/in/eljodegalan
  • Print Friendly
Sociale innovatie loont

Als óók de Telegraaf schrijft dat Sociale Innovatie loont, dan verklaar ik hierbij Sociale Innovatie tot mainstream begrip.

Telegraaf dd 12 februari 2014:

AMSTERDAM – Steeds meer bedrijven in de handel, logistiek en industrie willen niet meer volgens de traditionele organisatiestructuren werken. Zij zetten in op sociale innovatie en zien hiermee hun resultaten toenemen. Zo blijkt uit onderzoek in opdracht van uitzender Tempo-Team onder circa 500 werkgevers.

Bijna de helft van de onderzochte ondernemingen past sociale innovatie al in meer of mindere mate toe. Zij kiezen voor minder hiërarchie op de werkvloer (lees: minder managers), laten medewerkers flexibeler werken en zetten in op co-creatie met andere bedrijven. Dit eigentijdse beleid werpt volgens de onderzoekers duidelijk vruchten af.

„Meer dan 50% van de ondervraagden geeft aan dat de arbeidsproductiviteit daarmee is verbeterd. Ook neemt de kwaliteit van producten en diensten substantieel toe”, zegt Aad van der Werf, manager Market Intelligence bij Tempo-Team. „Verder zegt zeker 30% van de deelnemers aan het onderzoek dat ook het serviceniveau en daarmee de klanttevredenheid is toegenomen. Sociale innovatie is als extra zuurstof, organisaties presteren er echt beter door.”

Aldus de Telegraaf.

Share This